Рецепт дана: Тарт са купинама

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 05:00

Рецепт дана: Тарт са купинама

Представљамо колач од купина савршеног лаганог воћног укуса који се лако прави и не мора да се пече. Фото: Pixabay/Gorsche
Састојци: 320 грама плазма кекса 80 грама растопљеног путера 230 грама купина (или другог бобичастог воћа) 230 грама намаза од маскарпонеа или  обичног ситног сира 1/3 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шоље шећера 2 кашичице екстракта ваниле 240 милилитара шлага 1/4 шоље млека 1 кашичица желатина Припрема:
Кекс самељите у блендеру, помешајте га са отопљеним путером и утисните у калуп. Оставите у фрижидеру 30 минута или у замрзивачу 15 минута да се бисквит стврдне. Измиксајте шлаг и оставите у фрижидеру. Припремите желатин према упутствима. У блендеру изблендати купине, додати сир, шећер и екстракт ваниле, па поново блендати док се све не сједини. Умутити желатин у воћни крем и сипати на бисквит. Оставите у фрижидеру најмање четири сата да се стегне.
Пријатно!
Kako jesti mango? Najbolji trikovi za čišćenje ovog ukusnog voća

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Тарт са купинама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.