Потврђена чврста сарадња Привредне коморе Војводине и Сајма Интерагро Бијељина

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 17:05

Потврђена чврста сарадња Привредне коморе Војводине и Сајма Интерагро Бијељина

Са циљем промоције Сајма пољопривреде у Бијељини Интерагро, данас је на штанду Привредне коморе Републике Српске, на Новосадском сајму одржана конференција за новинаре, на којој су се присутнима обратили Бошко Вучуревић, председник Привредне коморе Војводине, Зоран Малетић, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << председник организационог одбора Сајма Интерагро Бијељина и Ратомир Драганић, директор фирме АД Град Бијељина. Пољопривредни сајам у Бијељини се сврстава у групу најзначајнијих пољопривредних манифестација у Босни и Херцеговини, што је и логично с обзиром да је општина Бијељина најразвијеније аграрно подручје у Републици Српској и да је Семберија позната по развијеној пољопривредној производњи.
„Учешће Привредне коморе Војводине у Републици Српској је веома препознато. Иза нас су бројни пословни форуми и састанци, а Бијељински сајам је само круна наше сарадње, која траје већ пет година.
Фото: Градске инфо Данас је договорено да се та сарадња настави, те да ће Привредна комора Војводине организовати бар 15 – 20 привредника који ће бити присутни на Бијељинском сајму, а такође ћемо се трудити да и они привредници који не буду излагали, а имају своја представништва у Републици Српској, буду присутни, те да на тај начин направимо један квалитетан амбијент на којем ћемо се презентовати као представници привреде АП Војводине, а самим тим и Републике Србије.
Тржиште Босне и Херцеговине, па самим тим и Републике Српске представља важно тржиште, са којим имамо константан раст промета. Међусобну сарадњу треба и даље развијати, а најбољи начин за то је умрежавањем привредника и на томе ћемо и убудуће радити“, истакао је Вучуревић.
Зоран Малетић, председник организационог одбора Сајма Интерагро Бијељина захвалио се Привредној комори Војводине на свој подршци и сугестијама које је ова институција током протеклих година пружила Интерагро, како би Сајам у Бијељини био успешан. Фото: Градске инфо „Сајам Интерагро Бијељина је прошле године био један од најуспешнијих сајмова на подручју Босне и Херцеговине“, додао је Малетић.
Ратомир Драганић, директор фирме АД Град Бијељина која је један од оснивача Привредне коморе Републике Српске, истакао је значај Сајма Интерагро за привреду Републике Српске.
Фото: Градске инфо Такође, Драганић је искористио прилику да се захвали Привредној комори Војводине на несебичној подршци током претходних година, те је Вучуревићу предао захвалницу и плакету у знак захвалности.
Predsednik PK Vojvodine razgovarao sa predsednicom PK Crne Gore Ninom Drakić

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Потврђена чврста сарадња Привредне коморе Војводине и Сајма Интерагро Бијељина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.