Највећи туристички самит АП Војводине ускоро у Инђији

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 16:10

Највећи туристички самит АП Војводине ускоро у Инђији

Други по реду Туристички Самит Војводине одржаће се 08. и 09. јуна 2023. године у Инђији. Фото: Дражен Жигић Самит ће као и прошле године окупити туристичке агенције, туристичке организације, хотелијере, ресторатере, развојне агенције, медије, културне институције и све остале >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заинтересоване привредне субјекте. Креирање простора за отворени дијалог на различите теме из области туризма, наставак са позитивном праксом повезивања приватног и јавног сектора на територији АП Војводине, стварање амбијента у којем ће заједничке иницијативе креирати нове механизме за успешније решавање проблема на пољу туризма, само су неки од разлога за одржавање овог догађаја.
Фото: Дражен Жигић Значајне теме о којима ће се говорити су: „Туризам као инструмент јавне дипломатије“, „Перспектива развоја конгресног туризма у Војводини“, и „Проактивност, стратегија и страст као покретачи у туризму“.
Догађај ће се одржати у сали Културног центра у Инђији.
Prerađivačka industrija Srbije na forumu sa predstavnicima CERN-a

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Највећи туристички самит АП Војводине ускоро у Инђији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.