Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 12:41

Металац повећао на берзи број сопствених акција са правом гласа

Металац а.д. из Горњег Милановца објавио је да је на основу Одлуке о стицању сопствених акција на организованом тржишту стекао на Београдској берзи 110 сопствених акција, што је 0,005 одсто укупног броја акција са правом гласа. Фото: Београдска берза „На основу Одлуке о стицању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сопствених акција на организованом тржишту донете од стране Надзорног одбора издаваоца Металца а.д. из Горњег Милановца, Издавалац је дана 17.05.2023. и дана 18.05.2023. године куповином на Београдској берзи стекао 110 сопствених акција, што је 0,005 одсто укупног броја акција са правом гласа“, наведено је у обавештењу Металца, који је објавила Београдска берза.
Такође, наводи се да Издавалац на дан упућивања тог обавештења поседује укупно 106.994 сопствених акција, што је 5,24 одсто укупног броја акција са правом гласа.
Momirović: Naša spoljnotrgovinska razmena stabilno raste, lane 83 milijarde evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Металац повећао на берзи број сопствених акција са правом гласа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.