Гоцић: Ни по коју цену не смемо да потценимо екипу Шпандауа

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 11:55

Гоцић: Ни по коју цену не смемо да потценимо екипу Шпандауа

Тренер ватерполиста Новог Београда Живко Гоцић изјавио је пред утакмицу са екипом Шпандауа да је његов тим ни по коју цену не сме да потцени немачки тим. Фото: Танјуг/Ненад Селаковић Ватерполисти Новог Београда сутра од 19:45 часова дочекују екипу Шпандауа у последњем колу Б рупе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Лиге шампиона.
Меч против Шпандауа могао би да има велики такмичарски значај, јер уколико екипа тренера Живка Гоцића победи, а Бреша изгуби од Југа, Новобеограђани би освојили прво место у групи пред Фајнал-ејт, који се трећу годину заредом одржава у Београду од 31. маја до 3. јуна.
„Мислим да смо у успону форме и да у последње две недеље играмо доста боље. Ни по коју цену не смемо да потценимо екипу Шпандауа. Дуел са немачким тимом треба да искористимо на најбољи могући начин за припрему предстојећег Фајнал-ејта Лиге шампиона. Потрудићемо се да задржимо добар ритам. Свакако да нам је тријумф против одличне екипе Црвене Звезде у финалу домаћег плеј-офа доста значио на психичком плану и подизању самопоуздања и учинићемо све да пружимо још једну добру игру“, истакао је Гоцић.
Првотимац Новобеограђана Никола Јакшић уверен је у позитиван исход из дуела са Берлинцима. „Меч против Шпандауа биће последња провера за нас пред финални турнир Лиге шампиона и за ту најважнију утакмицу у четвртфиналу. Шпандау је добра екипа, морамо да будемо концентрисани током читаве утакмице уколико желимо тријумф. Ипак, мислим да смо квалитетнији састав и да ћемо, ако пружимо максимум, забележити победу“, закључио је Јакшић.
Vinisijus Žunior: Rasizam je normalna pojava u La Ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гоцић: Ни по коју цену не смемо да потценимо екипу Шпандауа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.