Ђоковић слави рођендан на трећем месту АТП листе, иза Алкараза и Медведева

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 10:36

Ђоковић слави рођендан на трећем месту АТП листе, иза Алкараза и Медведева

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пао је на треће место АТП листе након 387. недеља проведених на првој позицији, објавио је АТП на званичном сајту. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Medichini Ђоковић је на дан када слави 36. рођендан заузео трећу позицију, пошто није успео да одбрани 1.000 поена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << освојених прошле године на турниру у Риму.
Карлос Алкараз је освојио 45 бодова у главном граду Итлаије, што је довољно да заузме прву позицију. Даниел Медведев је на другом месту са 6.330 поена. Каспер Руд је остао четврти и има 4.915 поена, док је Стефанос Циципас пети са 4.775. Холгер Руне је шести, док је Андреј Рубљов пао на седмо место са 4.270 поена. Позиције од осме до десете сачували су Јаник Синер, Тејлор Фриц и Феликс Оже-Алијасим.
Миомир Кецмановић је тренутно на 36. месту са 1.055, док је Душан Лајовић 51. са 899 поена.
Ласло Ђере заузима 57. позицију са 845 поена, док је Филип Крајиновић на 92. месту са 661 поеном.
Održana Memorijalna 24. jedriličarska regata „Zoran Radosavljević“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић слави рођендан на трећем месту АТП листе, иза Алкараза и Медведева се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.