Мајами на корак до великог финала

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 08:15

Мајами на корак до великог финала

Не само да је извесно да ће Србија имати једног представника у НБА финалу, него се чини и двојицу. Ако се не деси неко чудо -у финалу НБА лиге за сезону 2022/23 гледаћемо Денвер и Мајами! Фото: Танјуг/АР/Charles Krupa Познато је да су Нагетси у ноћи субота на недељуповели 3:0 против Л.А. Лејкерса, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је до истог резултата стигла и „врелина“ против Бостона.
Направили су два „брејка“ на гостујућем терену, да би претходне ноћи дошли и до прве победе у серији на свом терену и то више него убедљиво, што довољно говори колико су у овом тренутку спремнији од Селтикса 128:102 (30:22, 31:24, 32:17, 35:39).
Дакле, чини се да се спремају „две метле“ у финалима Истока и Запада, што је врло неуобичајено, а заједничка црта за Денвер и Мајами је што играју тимску кошарку са звездама тимова које су потцењене у јавности.
Тако је Јокић заиграо још боље када је незаслужено остао без МВП награде, док Батлер игра „на инат“ јер га многи игноришу у разговорима о суперстаровима. Претходне ноћи није блистао како уме, убацио је 16 поена, имао још осам скокова и шест асистенција, док је остатак његовог тима заиста био добар.
Винсент наставља да шутира феноменално за три, па је са шест убачених из девет покушаја дошао до 29 поена, Робинсон је имао пет од седам за 22 поена, док је четири из седам покушаја погодио Мартин – и имао укупно 18 поена.
С друге стране најбољи играч Бостона био је Џејсон Тејтум који је погодио сваки трећи шут и стигао тек до 14 поена и десет скокова, а двоцифрени су били још и Браун, Причард и Вилијамс са по 12 и Корнет са 11. Недовољно за тим који жели да се бори за шампионски прстен, а још средином треће деонице постало је јасно ко ће до победе. То је отворило шансу да се на терену нађу и кошаркаши који су имали малу минутажу, па је иНикола Јовић провео пет минута и забележио је два поена и три скока.
Подсетимо, Никола Јокић ће у ноћи између понедељка и уторка имати шансу да са Денвером дође до пролаза укупним резултатом од 4:0 на гостујућем терену, док ће дан касније то покушати да уради и Мајами.
Јокић: Никад нисам сумњао у овај тим

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајами на корак до великог финала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.