Добра проходност и умерен интензитет саобраћаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 07:31

Добра проходност и умерен интензитет саобраћаја

На аутопутевима, као и на главним државним путевима возаче данас очекује добра проходност, добра видљивост и умерен интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Танјуг/Владимир Порчић
Почетак радне недеље обележиће топло, али променљиво време >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са могућим падавинама, што условљава чешћу појаву одрона, па је потребна пажљивија вожња поред западне Мораве, долином Ибра и Дрине, на ђердапској магистрали, али и на путевима који воде кроз планинске и стенске усеке.

Грађевинска сезона је у пуном јеку, у току је изградњи нових деоница, ради се и на замени дотрајалих слојева асфалта и зато АМСС саветује возачима да обрате пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију и возе опрезније.
Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 5:15 часова, нема задржавања возила на путничким терминалима граничних прелаза.
Отварања фабрике електромотора “Nidec” у Новом Саду: Производиће се 300.000 јединица годишње (ФОТО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добра проходност и умерен интензитет саобраћаја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.