Бодирога: Крајем јуна коначна одлука о учешћу и Партизана и Звезде у Евролиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 20:41

Бодирога: Крајем јуна коначна одлука о учешћу и Партизана и Звезде у Евролиги

Председник кошаркашке Евролиге Дејан Бодирога изјавио је данас да ће крајем јуна бити познато да ли ће и Партизан и Црвена звезда играти наредне сезоне у најквалитетнијем европском клупском такмичењу, преносе београдски медији. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Бодирога је током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завршног турнира Евролиге у Каунасу истакао да је задовољан начином на који су српски клубови представили своју земљу у овом такмичењу.
„Мислим да су Партизан и Црвена звезда имали изузетно успешне сезоне. Партизан је био близу уласка на Ф4, а Звезда у плеј-оф. То је за Евролигу велики плус да се из Србије шаље оваква слика где из кола у коло имамо скоро 30.000 људи који долазе да гледају кошарку. Била би велика ствар да имамо два клуба из Београда, а видећемо све крајем јуна када буде коначна одлука“, рекао је Бодирога за „Спортклуб“.
Први човек Евролиге је навео да је задовољан како је протекла сезона у Евролиги.
„Први део сезоне је био фантастичан, али и плеј-оф исто тако. Комбинација са Фајнал фором… Организација је добра и за Ф4 смо за пет сати све продали и успешна је организација па бих се захвалио домаћинима који су урадили велики посао“, закључио је Бодирога.
У финалу Евролиге у Каунасу играју кошаркаши Реала и Олимпијакоса.
Eraković: Proslava titule na Marakani se pamti ceo život

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бодирога: Крајем јуна коначна одлука о учешћу и Партизана и Звезде у Евролиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.