Борусија Дортмунд надиграла Аугсбург и преузела прво место у Бундеслиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 20:30

Борусија Дортмунд надиграла Аугсбург и преузела прво место у Бундеслиги

Фудбалери Борусије из Дортмунда победили су вечерас у гостима екипу Аугсбурга резултатом 3:0 у мечу 33. кола Бундеслиге. Фото: Танјуг/Matthias Schrader Голове за Борусију постигли су Себастијан Алер у 59. и 84. и Јулијан Брандт у 94. минуту. Аугсбург је меч завршио са фудбалером мање, пошто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Феликс Удуохај искључен у 38. минуту.
Борусија је овим тријумфом преузео прво место на табели са 70 бодова, док је Бајерн други са 68. Бајерн је синоћ на свом терену поражен од Лајпцига 3:1. Аугсбург је 14. на табели Бундеслиге са 34 бода.
Борусија ће у последњем колу на свом терену дочекати Мајнц, док ће Аугсбург играти са Борусијом у Менхенгладбаху.
Штутгарт је раније данас у гостима победио Мајнц резултатом 4:1.
Luka Jović strelac za Fiorentinu u remiju sa Torinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Борусија Дортмунд надиграла Аугсбург и преузела прво место у Бундеслиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.