Фудбалери Манчестер ситија победом против Челсија прославили нову титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 19:42

Фудбалери Манчестер ситија победом против Челсија прославили нову титулу

Фудбалери Манчестер ситија победили су данас на свом терену екипу Челсија 1:0 у утакмици 37. кола Премијер лиге. Фото: Танјуг/Jon Super Једини гол на утакмици постигао је Хулијан Алварез у 12. минуту. Менаџер „грађана“ Пеп Гвардиола одлучио је да на дуелу са Челсијем изведе комбиновани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састав.
Манчестер сити је први на табели са 88 бодова уз меч мање. Манчестер сити је синоћ обезбедио нову титулу у Премијер лиги, пошто је Арсенал у гостима поражен од Нотингем Фореста (0:1). Навијачи „грађана“ су заједно са играчима славили нову титулу у историји клуба.
Манчестер сити ће у 24. маја гостовати екипи Брајтона у заосталом мечу 32. кола Премијер лиге.
Челси је 12. на табели са 43 бода уз меч мање. Челси ће наредни меч одиграти 25. маја са екипом Манчестер јунајтеда на „Олд трафорду“ у заосталом дуелу 32. кола.
Вест Хем је раније данас на свом терену победио Лидс 3:1, док је Брајтон савладао Саутемптон 3:1.
Košarkaši Monaka pobedili Barselonu i osvojili treće mesto na F4 Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Манчестер ситија победом против Челсија прославили нову титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.