Саша Обрадовић: Поносан сам на екипу, остварили смо велики успех

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 19:31

Саша Обрадовић: Поносан сам на екипу, остварили смо велики успех

Тренер кошаркаша Монака српски стручњак Саша Обрадовић изјавио је да је поносан на своји тим, који је освојио треће место на завршном турниру Евролиге у Каунасу. Фото: Wikimedia Commons/Александр Осипов Монако је раније данас у мечу за треће место на Ф4 Евролиге победио Барселону резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 78:66. Ово је био највећи успех Монака у историји клуба.
„Поносан сам на екипу. Остварили смо велики успех, слободно могу да кажем подвиг пласманом на финални турнир, први у историји. Иза нас је дуг пут, имали смо заиста великих победа и сјајних партија“, рекао је Обрадовић по завршетку меча, преноси званични сајт Евролиге.
Монако је пре два дана у полуфиналу ЕЛ поражен од Олимпијакоса 76:62.
„Остаје жал због треће четвртине против Олимпијакоса… Стекли смо драгоцено искуство, победом смо завршили такмичење у Евролиги, а као и сви у клубу верујем да наредне сезоне можемо да будемо још бољи и конкурентнији у борби за европски трон“, закључио је Обрадовић.
Монако је регуларни део сезоне у Евролиги завршио на четвртом месту на табели.
У финалу Ф4 Евролиге од 19 сати ће се састати Олимпијакос и Реал.
Košarkaši Monaka pobedili Barselonu i osvojili treće mesto na F4 Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саша Обрадовић: Поносан сам на екипу, остварили смо велики успех се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.