Кошаркашице победиле Белгију

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 10:39

Кошаркашице победиле Белгију

Женска кошаркашка репрезентација победила је Белгију у пријатељској утакмици одиграној на Златибору. Фото: PrtSc/КСС Изабранице Марине Маљковић имале су предност током читавог дуела, која је у већем делу била двоцифрена, па су на крају славиле са 67:58 (13:11, 29:14, 13:15, 12:18).
Кључна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деоница била је друга коју је Србија добила са 29:14, а у једном тренутку предност је била и максималних 22 поена (52:30 у 25. минуту).
Србија је имала много бољу реализацију шута за три поена 39 посто на девет погођених тројки у односу на 23% Белгије. Гошће су биле боље у скоку 27-20, међутим агресивна игра Србији је донела чак 17 украдених лопти, десет више од Белгије.
Најефикаснија у тиму Србије била је Александра Црвендакић са 18 поена, 4 асистенције и 4 украдене лопте, а двоцифрена што се поена тиче била је и Ивон Андерсон са 11 поена.
Србија ће наредни двомеч на Златибору одиграти почетком наредне недеље против Црне Горе.
Наша репрезентација од 15. јуна брани шампионску титулу Европе на првенству у Словенији.
https://gradskeinfo.rs/meloun-trener-jokic-je-odradio-posao-video-21-05-2023/;
 
 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице победиле Белгију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.