Јокић: Никад нисам сумњао у овај тим

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 09:50

Јокић: Никад нисам сумњао у овај тим

Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић рекао је после победе над Лос Анђелес Лејкерсима (119:108) за вођство 3:0 у финалу Западне конференције НБА лиге да никад није сумњао у тим и саиграче и да верује да сви заједно могу да направе нешто велико. Фото: Танјуг/AP Photo/Ashley Landis Јокић је у победи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постигао 24 поена и тако постао тек други играч у историји НБА лиге који је забележио 2000 поена, 1000 скокова и 800 асистенција у једној сезони. Пре Србина, овакву статистику је имао само Оскар Робертсон, у сезони 1961/1962.
„Никад нисам сумњао у овај тим и знам да имамо капацитет да остваримо нешто велико. Имали смо сјајан став, били концентрисани и играли заиста добро. Џамал Мареј је био фантастичан, трудио сам се да му проследим лопту јер сам видео да је у елементу, баш као и остатак тима. Сви заслужују честитке“, рекао је Јокић.
Србин је на крају одговорио и на констатацију шефа струке Денвера Мајка Малоуна да је „одличан тренер на терену“.
„Не, нећу да будем тренер. То је, без дилеме, најгори посао на свету“, са осмехом је закључио Јокић.
Jokić: To je najgori posao na svetu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Никад нисам сумњао у овај тим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.