Размишљате о венчању – Ево које сале постоје у Новом Саду (Први део)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 09:08

Размишљате о венчању – Ево које сале постоје у Новом Саду (Први део)

Сезона славља са лепим временом увелико је почела. Свадве, крштења, рођендани, све то захтева одређену припрему, поготово уколико се славље предвиђа за већи број људи. Фото: Freepik/freepic.diller У Новом Саду постоји велики број свечаних сала које задовољавају овакве потребе. Свака од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њих налази се у градском или приградском делу Новог Сада и већином је тешко пронаћи слободан термин без претходне дуже резервације.
Погледајте прву листу свечаних сала:
1. Хотел „Стари Кровови“ и „Вила Москва“  Хотел Стари Кровови и Вила Москва налазе се адреси Новосадски пут 115. У хотелу Стари Кровови капацитет људи је нешто мањи у односу на Вилу Москву.  Капацитет сале хотела Стари Кровови је до 220 људи, док Вила Москва прима до 450 људи. У обе сале постоји могућност резервације хотелских соба.
Обе сале се истичу по лепом ентеријеру, посебно Вила Москва која је хотел са четири звездице.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Hotel Vila Moskva 4 (@hoteli_stari_krovovi_moskva)


2. Свечанe салe „Кристал“ Свечанe салe „Кристал“ налазе се у Ветернику, на адреси Иве Лоле Рибара 4а. Веома су популарне локације за славља јер су у понуди две сале. Једна која има капацитет да прими 150 људи и друга, велика сала која може да смести до 450 људи.
Сале, такође као и претходна, у свом саставу имају апартмане.
Додатна погодност код изнајмљивања ових сала јесте велики паркинг који има сасвим довољан број паркинг места.
Фото: PrtSc/Facebook/Svecane sale Kristal 3. Свечана сала „Exclusive NS“ Свечана сала „Exclusive NS“ налази се на адреси Булевар војводе Степе 52. Ова ексклузивна сала за све догађаје највише се истиче по својој башти. Углавном је први избор, уколико се тражи решење за организацију прославе на отвореном.
Сала може да прими до 350 гостију.
Цена по особи зависи од менија који се изабере, а могуће су и припреме разних специјалитета, у складу са жељама гостију.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Exclusive NS (@ekskluzivns)


4. Свечане сале „Романов“ Свечане сале „Романов“ налазе се на Телепу, на адреси Јожефа Атиле 11-13. Сале су различитог капацитета. Једна од две сале које се налазе у овом комплексу је мања и намењена је прославама до 70 људи.
Већа сала може да прими и до 250 гостију.
Оно по чему се издвајају ове сале јесте то што у свом комплексу имају поред затвореног простора и уређену башту, која може да се адаптира за сваки вид прославе.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Restoran Romanov (@restoran_za_svadbe_novi_sad)


5. Свечана сала „Еxit west“ Свечана сала „Еxit west“ налази се на адреси Футошки пут 103. Ова сала може да прими и до 350 гостију.
Поред тога издваја се због великог дворишта које је уређено и може да служи за организацију прославе, ова сала има и довољан број паркинг места.
Мени зависи од жеље гостију, а у складу са тим се формира и цена.
Фото: PrtSc/Facebook/Restoran EXIT WEST Како у Новом Саду можете изнајмити “стан на дан“ без плаћања провизије платформама за издавање?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Размишљате о венчању – Ево које сале постоје у Новом Саду (Први део) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.