Бајден у недељу са Зеленским и лидерима Јужне Кореје и Јапана

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 08:02

Бајден у недељу са Зеленским и лидерима Јужне Кореје и Јапана

Амерички председник Џозеф Бајден ће се сутра, на маргинама самита Г7 у Хирошими, састати са украјинским председником Володимиром Зеленским и одржати заједнички састанак са лидерима Јужне Кореје и Јапана. Фото: Танјуг/АР/Susan Walsh Лидери САД, Јужне Кореје и Јапана ће на маргинама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << самита Г7 разговарати о продубљивању веза између својих земаља, укључујући војну „интероперабилност“, рекао је високи званичник Бајденове администрације који је желео да остане анониман, преноси Ројтерс.
Они ће такође разговарати о економској „принуди“ са којом се суочавају из Кине, саопштио је извор.
U Grčkoj sutra parlamentarni izbori

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден у недељу са Зеленским и лидерима Јужне Кореје и Јапана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.