Два гола Митровића у ремију Фулама са Кристал паласом

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 18:55

Два гола Митровића у ремију Фулама са Кристал паласом

Српски фудбалер Александар Митровић постигао је оба гола за Фулам у ремију против Кристал Паласа 2:2 у 37. колу енглеске Премијер лиге. Јунајтед је минималним резултатом савладао Бормут, док је Брентфорд у гостима изненадио Тотенхем 3:1. Фото: Танјуг/Zac Goodwin/PA via AP Митровић је по повратку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на терен након суспензије жељан фудбала и то је потврдио са нова два гола.
Узбудљив и равноправан дерби на „Крејвен Ктиџу“ између Фулама и Кристал паласа који је завршен најреалнијим резултатом.
У „малом лондонском дербију“ 37. кола Премијер лиге гости су повели поготком Едсона Едуарда у 34. минуту, узвратио је Митровић из пенала у 45+5,  а потом и главом у 61. минуту за укупно 14. гол у сезони.
Бод Кристал Паласу донео је Џоел Вард у 83. минуту.
Тотенхем пао против Брентфорда на свом терену
Фудбалери Брентфорда приредили су велико изненађење јер су након преокрета у гостима победили екипу Тотенхема са 3:1.
Тотенхем је повео већ у осмом минуту поготком Харија Кејна, али је гостујући тим у другом полувремену преокренуо резултат.
Најпре је мрежу домаћег тима два пута затресао Брајан Мбеумо, у 50. и 62. минуту, да би победу Брентфорда потврдио Јоан Виса у 88. минуту.
Јунајтед је у гостима тријумфовао против Бормута, а једини гол на мечу постигао је Каземиро у 9. минуту.
Bolonja deklasirala Kremoneze

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Два гола Митровића у ремију Фулама са Кристал паласом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.