Болоња декласирала Кремонезе

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 18:04

Болоња декласирала Кремонезе

Фудбалери Болоње декласирали су тим Кремонезеа са 5:1 на гостовању у утакмици 36. кола серије А. Фото: Танјуг/Riccardo Bortolotti/LaPresse via AP Болоња је победу обезбедила практично већ у првом полувремену постигавши три гола предности које домаћини касније никако нису могли сустићи иако су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гости имали и играча мање од 73. минута.
Голеаду је отворио Марко Арнаутовић у 14 минуту, а наставио Луис Фергусон у 27, Стефан Пош у 45+1, Рикардо Орсолини у 62. а Никола Сансоне је затворио у 80. минуту.
Иако је Болоња меч завршила са играчем мање, јер је други жути, односно црвени картон добио стрелац четвртог гола Орсолини, домаћи тим је успео да постигне почасни погодак тек у првом минуту судијске надокнаде голом ветерана Данијелеа Ћиофанија за коначних 5:1.
После овог пораза педпоследњи Кремонезе ће заједно са последњом Сампдоријом од следеће сезоне играти у Серији Б а у последњем колу против Салернитане моћи ће бар да се опросте неким бољим резултатом.
Ančeloti: Ostajem u Realu, naredne sezone ću biti mnogo motivisan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Болоња декласирала Кремонезе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.