Руне надиграо Руда за финале у Риму

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 17:24

Руне надиграо Руда за финале у Риму

Дански тенисер Холгер Руне савладао је после преокрета Норвежанина Каспера Руда са 2:1 (6:7/2:7/, 6:4, ) у првом полуфиналном мечу и изборио пласман у финале турнира у Риму. Други финалиста биће победник дуела у коме снаге одмеравају Данил Медведев и Стефанос Циципас. Фото: Танјуг/AP/Gregorio >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Borgia Рунеу, који је тренутно седми на листи, за победу над четвртопласираним Каспером Рудом требало је два сата и 43 минута врло равноправне игре.
Оба играча су сигурно ушла у меч и равноправан дуел се одвијао током целог првог сета који је уведен у тај брејк у коме је концентрација прво пала Рунеу а Руд то искористио и са убедљивих 7:2 освојио предност.
У наставку Руне је изгубио и трећи сервис гем али успева да се врати у игру и са два везана брејка у финишу осваја други сет за изједначење.
У трећем сету већ није било неизвесности јер Данац осваја предност на трећем сервис гему супарника да би у финишу освојио још један брејк за убедљиву победу и пласман у финале.
У другом полуфиналном мечу надмећу се Данил Медведев и Стефанос Циципас.
Simona Halep optužena za drugo kršenje doping pravila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руне надиграо Руда за финале у Риму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.