Лолобриђида: Србија је за Италију стратешки партнер за увоз и извоз

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 16:00

Лолобриђида: Србија је за Италију стратешки партнер за увоз и извоз

Италијански министар пољопривреде Франческо Лолобриђида изјавио је данас да је за Италију Србија била, остаће и биће стратешки партнер за увоз и извоз квалитетних производа. Фото: Градске инфо
Када се ради о производима који се највише извозе из Италије, а то су вина и маслиново >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уље, Лолобриђида каже да се Италија труди да се извоз увећа, као и да је само прошле године био 60 милијарди евра.

„Не желимо да се прилагиодимо тржишту него да сачувамо квалитет производа“, рекао је он.

Говорећи о поплавама, он је рекао да су оне направиле штету која је веома погодила пољопривредни сектор.

На питање како ће се Италија борити против суша најављених за ово лето, он каже да су тренутно проблем поплаве.

„Имамо велике количине воде у бројним регионима, велике су падавине и оне нам осигуравају и воду потребну за предстојеће лето“, рекао је он.
Abazović: Za ovo smo se borili

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лолобриђида: Србија је за Италију стратешки партнер за увоз и извоз се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.