Барцокас: Поштујемо Реал, али желимо трофеј

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 15:30

Барцокас: Поштујемо Реал, али желимо трофеј

Тренер кошаркаша Олимпијакоса Јоргос Барцокас изјавио је пред финалну утакмицу Евролиге да његов тим поштује екипу Реала али да желе да освоје трофеј. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Kошаркаши Олимпијакоса у недељу 21. маја од 19.00 играју у финалу Евролиге против екипе Реала. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<


„Сам пласман на финални турнир је велики успех, ако се у обзир узме заиста изузетно јака конкуренција у сезони која се полако ближи крају. Успели смо да пребродимо све препреке, успели смо да стигнемо до финала. Ценимо и поштујемо Реал, али желимо трофеј, желимо победу, а кључ успеха је као и увек одбрана, која доноси самопоуздање за игру у нападу“, истакао је Барцокас.
Плејмејкер „црвено-белих“ из Атине, Kостас Слукас додао је да је током целе сезоне циљ Олимпијакоса била титула првака Европе.
„Пут је био изузетно дуг и напоран. Остао је још једна корак до остварења сна. Свени смо какав нас посао очекује против Реала, али смо спремни на борбу од првог до последњег секунда. Верујем да смо кадри да стигнемо до победе“, закључио је Слукас.
Подсећамо, Јоргос Барцокас, шеф стручног штаба кошаркаша Олимпијакоса, изабран је за најбољег тренера Евролиге.
Finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog 25. maja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барцокас: Поштујемо Реал, али желимо трофеј се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.