Пример другима стиже из Холандије: Деца у школи уче како се сади башта – свако има свој мали део о коме се брине (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 10:08

Пример другима стиже из Холандије: Деца у школи уче како се сади башта – свако има свој мали део о коме се брине (ФОТО)

На друштвеним мрежама осванула је фотографија која је побрала велики број лајкова и позитивних коментара, на којој је пренета лепа и поучна слика из холандске престонице. Фото: Илустрација/miniekozona.com Наиме, деца у Амстердаму у оквиру школског система имају практичну наставу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на којој уче како да саде биљке, а свако има и своју малу башту о којој брине.
Подсећања ради, Домаћинство, предмет на којем су деца уче разним практичним вештинама потребним за свакодневни живот, поново се на велика врата враћа у школе у Босни и Херцеговини и Хрватској.

Старије генерације засигурно се сеећају Домаћинства, које је било обвезан предмет у основним школама и које је укинуто 90-их година прошлог века, а на којем се осим савладавања вештине шивања и кувања, децу учило и како поставити сто, културном понашању, одевању и слично.
Recept dana: Kolač sa rogačem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пример другима стиже из Холандије: Деца у школи уче како се сади башта – свако има свој мали део о коме се брине (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.