Грујичић: Двоје повређених још у тешком стању, дечак показује знаке опоравка

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 09:46

Грујичић: Двоје повређених још у тешком стању, дечак показује знаке опоравка

Већина повређених који су и даље на болничком лечењу после две смртоносне пуцњаве у Србији значајно се опоравља, а двоје пацијената – дечак повређен у пуцњави у школи „Владислав Рибникар“ и младић рањен код Младеновца, и даље су у тешком стању, изјавила је јутрос министарка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << здравља Даница Грујичић. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Дечак показује знаке опоравка“, рекла је министарка гостујући на РТС.
Грујичић је напоменула да нико од њих више не жели медијску пажњу, због чега је замолила медије да пусте време да се они опораве.
Грујичић је рекла да су психијатри и психолози посетили и разговарали с повређенима како би им дали подршку у опоравку, јер је важан и опоравак душе после оваквих догађаја.
Kako se od najveće tuge u skorašnjoj istoriji zemlje (brzo) došlo do zahteva za smenom vlasti?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грујичић: Двоје повређених још у тешком стању, дечак показује знаке опоравка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.