Опадају водостаји река у РС, поплављеним подручјима стиже и новчана помоћ

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 08:44

Опадају водостаји река у РС, поплављеним подручјима стиже и новчана помоћ

Водостаји река у Републици Српској опадају и сада предстоји санација штете и дезинфекција поплављених објеката. Фото: Танјуг/Фото Срна/Снежана Тасић Поплављеним подручјима стиже и новчана помоћ републичких инститиуција, навео је РТРС.
Следи додатна реконструкција канала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и речних корита, али и изградња насипа, за шта ће „Воде Српске“ издвојити 50 милиона марака.
Влада Српске већ је одобрила одређена средства, каже председник Републике Српске Милорад Додик.
За Републику Српску, Савет министара одобрио је 500.000, а ми смо се огласили да српски члан и председавајућа Председништва Жељка Цвијановић покрене иницијативу, да Председништво одобри одређена средства, рекао је Додик.
Magla na nekim deonicama auto-puteva, vidljivost smanjena na 50 do 150 metara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опадају водостаји река у РС, поплављеним подручјима стиже и новчана помоћ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.