Миротић: Осећам се лоше, сносим велику одговорност за пораз

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 07:50

Миротић: Осећам се лоше, сносим велику одговорност за пораз

Кошаркаш Барселоне Никола Миротић рекао је да се осећа веома лоше и да преузима одговорност за пораз његове екипе од Реала (78:66) у полуфиналу Фајнал фора Евролиге који се одржава у Каунасу. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Миротић је постигао само три поена, а шутирао је катастрофално >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – 1/3 двојке, 0/7 тројке, 1/2 слободна бацања. Уместо да буде најбољи, како се од њега очекивало, био је најгори играч Барселоне у мечу против Реала.
„Прво, честитам Реалу на сјајној утакмици, посебно у другом полувремену. Заслужено су победили. Веома је тешко сад извлачити закључке, али сносим велику одговорност за овај меч. Нисам имао добру утакмицу, нисам био на нивоу који се од мене очекивао и нисам могао да помогнем тиму. Из тог разлога се осећам веома лоше“, рекао је Миротић шпанским медијима после утакмице.
Питања новинара нису ни била потребна.
„Желим да кажем нашим навијачима да ми је жао и хвала им што су изашли и подржали нас. Били су уз нас, као и увек. Овај пораз боли много јер је то била још једна пропуштена прилика. Човек помисли да неће бити много више прилика, знамо колико је тешко доћи до Фајнал фора. Ово је веома тежак дан“, закључио је Миротић.
Барселона ће се у недељу од 16 часова против Монака борити за треће место на фајнал фору.
Olimpijakos velikim preokretom pobedio Monako i plasirao se u finale Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Миротић: Осећам се лоше, сносим велику одговорност за пораз се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.