Барцокас: Дао сам подршку играчима у полувремену, хвала навијачима

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 07:41

Барцокас: Дао сам подршку играчима у полувремену, хвала навијачима

Тренер кошаркаша Олимпијакоса Јоргос Барцокас рекао је после победе над Монаком (76:62) у полуфиналу Фајнал фора Евролиге у Каунасу да је подржао екипу после лошег првог полувремена и посебно се захвалио навијачима који су у великом броју стигли у Литванију. Фото: Танјуг/АР/Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Vojinovic „Били смо нервозни у почетку. Промашили смо неке шутеве, полагања, нисмо се држали плана игре. У другом полувремену, у свлачионици смо дискутовали о неким ставрима, морали смо да се смиримо, дао сам подршку играчима. На крају, било је то доминантно издање, трец́а четвртина је била једна од најбољих дефанзивних четвртина које смо икад имали. Наша одбрана је била солидна, лопта је циркулисала како треба, а ништа није било лако Монаку. Самопоузање је било на нашој, а притисак на страни Монака“, рекао је Барцокас на конференцији за медије.
Најбољи тренер Евролиге за ову сезону се захвалио навијачима, којих било више од 5.000.
„Урадили смо све да добијемо овај тежак меч. Играмо финале, захваљујем се навијачима што су дошли да нас подрже. Даћемо све од себе у финалу ко год буде ривал. Честитам Монаку на сјајној сезони, знам колико нам је било тешко да их добијемо“, закључио је Барцокас.
Olimpijakos velikim preokretom pobedio Monako i plasirao se u finale Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барцокас: Дао сам подршку играчима у полувремену, хвала навијачима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.