Реал у финалу Фајнал фора, против Олимпијакоса за титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 07:32

Реал у финалу Фајнал фора, против Олимпијакоса за титулу

Кошаркаши Реала бориће се у недељу против Олимпијакоса за титулу шампиона Европе пошто су у полуфиналу Фајнал фора Евролиге у Каунасу победили Барселону 78:66 (18:18, 18:24, 22:13, 20:11). Фото: PrtSc/Instagram/realmadridbasket Барселона је контролисала резултат током целог првог полувремена, а на старту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << треће деонице имала је плус осам (47:39), али је онда Реал серијом 15:0 преокренуо резултат и стигао до плус седам. Каталонци су успели да одговоре, да изједначе, а на шест минута пре краја код резултата 58:58, Николас Лапровитола је направио намерну личну грешку, што је Реал искористио да оде на плус седам, девет поена у низу је дао Серхио Родригез, за 67:60 за Реал на 4,35 до краја. Барселона није више успела да се врати, па је Реал рутински привео меч крају.
Валтер Таварес је предводио Реал са 20 поена, Марио Хезоња 14, Серхио Родигез 12, а Најџел Вилијамс-Гос 10.
Алекс Абринес је дао 16 поена за Барселону, Николас Лапровитола 12, Кајл Курик 11. Катастрофално вече имао је најбољи играч „блаугране“ Никола Миротић, који је постигао само три поена, а шутирао је 1/3 двојке, 0/7 тројке, 1/2 слободна бацања.
Реал ће у недељу јурити 11. а Олимпијакос четврту титулу првака Европе.
Olimpijakos velikim preokretom pobedio Monako i plasirao se u finale Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Реал у финалу Фајнал фора, против Олимпијакоса за титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.