Остоја Мијаиловић одустао од ФК Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 20:30

Остоја Мијаиловић одустао од ФК Партизан

Председник ЈСД Партизан Остоја Мијаиловић одстао је од увођења привремене управе у ФК Партизан. Фото: Танјуг/Раде Прелић То у пракси значи да Зоран Лончар није званичи представник фудбалског клуба.
Управа на челу са Милорадом Вучелићем и Милошем Вазуром остаје на челу фудбалског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуба, преноси Информер. Остаје да се види хоће ли ЈСД Партизана сакупити довољну документацију која би им омогућила смену управе клуба.
Скоро током целе сезоне трају превирања унутар клуба, већ неколико пута је било речи о смени управе клуба, али се то није догодило.
Све је ту утицало на игре фудбалера Партизана, који ће ову сезону највероватније завршити на четвртом месту, а то значи да ће следеће сезоне играти у квалфикацијама за Лигу конференција.
Olimpijakos velikim preokretom pobedio Monako i plasirao se u finale Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Остоја Мијаиловић одустао од ФК Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.