Како у Новом Саду можете изнајмити “стан на дан“ без плаћања провизије платформама за издавање?

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 18:00

Како у Новом Саду можете изнајмити “стан на дан“ без плаћања провизије платформама за издавање?

Нови Сад се вртоглаво пење на лествици европских градова које вреди посетити, управо због тога имамо и већи број туриста, а самим тим, из дана у дан расте и потражња такозваних “станова на дан“. Фото: PrtSc/reeentaj.com Због тога је осмишљена нова интернет платформа која, поред класичних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сајтова за претраживање преноћишта попут Booking-a и Airbnb-a, представља својеврсни “домаћи производ“ на новосадском тржишту.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by reeentaj.com (@reeentaj)


Почетна идеја била је да се оглашавање станова за изнајмљивање односи само на Нови Сад, међутим, како кажу оснивачи, пандемија се проширила, те се платформа reeentaj.com сада односи на многобројне градове у Србији, али рецимо и на Црну Гору, Босну и Македонију…
Бенефити ове апликације осликавају се у томе да људи могу да се повезују и изнајмљују смештај без да морају некоме да дају проценат. Иако вам звучи немогуће заиста је тако.
Фото: PrtSc/reeentaj.com Ово је, заправо, једина платформа која за своје услуге НЕ УЗИМА проценат.
Reentaj.com је веома једноставна. Изглед и коришћење апликације максимално су поједностављени тако да не постоји опција да се не снађете.
Top 5 “stanova na dan“ sa najboljim odnosom cene i kvaliteta u Novom Sadu!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како у Новом Саду можете изнајмити “стан на дан“ без плаћања провизије платформама за издавање? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.