Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 17:05

Брнабић: Опозиција и тајкунски медији злоупотребљавају и пољопривреднике

Председница Владе Србије Ана Брнабић изразила је данас жаљење због односа тајкунских медија према пољоприведницима који су за њих били „хероји“ и „људи који нас хране“ све док су били незадовољни, а чим су постигли договор са државом, постали су „Вучићеви пољопривредници“. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Страхиња Аћимовић „Пољоприведници са којима смо јуче постигли договор, 28. априла били су хероји у тајкунским медијима, са насловима ‘Срамотна откупна цена’, ‘Бесни пољопривредници са мртвачким сандуцима планирају долазак код Вучића’, и сада када су дошли и договорили се почиње хајка на те исте људе, зову их Вучићеви пољоприведници“, рекла је Брнабић на седници Скупштине Србије одговрајући на критике једног од посланика коалиције МОРАМО Александра Јовановића Ћуте.
Један од пољоприведника о којем су писали био је тада човек који нас храни, а сада када је постигнут договор човек кога смо подметнули, рекла је председница Владе Србије.
Krkobabić najavio raspisivanje novog konkursa za manifestacije u selima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Опозиција и тајкунски медији злоупотребљавају и пољопривреднике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.