Барак Бахар званично нови тренер фудбалера Црвене звезде, уговор на три године

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 13:23

Барак Бахар званично нови тренер фудбалера Црвене звезде, уговор на три године

Израелски стручњак Барак Бахар потписао је данас трогодишњи уговор са ФК Црвена звезда и званично постао нови тренер „црвено-белих“. Фото: WikimediaCommons/Adir Benyamini „ФК Црвена звезда са великим задовољством обавештава јавност да је нови тренер нашег клуба израелски стручњак Барак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бахар, који је парафирао трогодишњи уговор. Бараку желимо добродошлицу и верујемо да ће у годинама које су пред нама остваривати велике резултате са нашом Црвеном звездом“, наводи се у објави „црвено-белих“ на званичном сајту.
Бахар је до сада у каријери водио Ирон Кирјат Шмони, Хапоел Бер Шеве и Макаби из Хаифе, са којим је у актуелној сезони у квалификацијама за Лигу шампиона елиминисао Олимпијакос, Аполон и Црвену звезду.
FSS: Finale Kupa Srbije igraće se na stadionu „Rajko Mitić“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барак Бахар званично нови тренер фудбалера Црвене звезде, уговор на три године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.