Збиљић: Честитам Чукаричком, хвала свима на подршци

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 12:28

Збиљић: Честитам Чукаричком, хвала свима на подршци

Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић честитао је екипи Чукаричког пласман у финале Купа Србије, а уједно изразио понос што је део бело-црвене породице. Фото: ФК Војводина -Желим у име ФK Војводина да честитам нашим спортским ривалима, ФK Чукарички на пласману у финале Kупа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије и на успешној сезони.
Фото: ФК Војводина Желео бих и јавно да се захвалим свима на искреној подршци нашем клубу у полуфиналној утакмици Kупа Србије симпатизерима и навијачима Војводине, званичном Граду Новом Саду, као и нашим спонзорима.
Без обзира што нисмо остварили толико жељени циљ и нисмо се пласирали у финале Kупа, желео бих да истакнем да сам поносан сто сам први човек наше велике пола беле пола црвене фамилије и да ми је част да сам на утакмици угостио наше прослављене бивше играче Милоша Kрасића, Мирослава Тањгу, Милана Ланета Јовановића, Славишу Јокановића, Мирка Поледицу, Јована Танасијевића као и госте из ФK Болоње, Марка ди Ваја и Емануела Марчетија чија нам је подршка много значила.
Фото: ФК Војводина Јединство у клубу које имамо током читаве сезоне па и након овако тешког пораза даје нам за право да наставимо да се боримо и верујемо у своје снове – поручио је први човек ФК Војводина.
Voša bez plasmana u finale Kupa Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Збиљић: Честитам Чукаричком, хвала свима на подршци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.