Опрез због појачаног саобраћаја на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 12:03

Опрез због појачаног саобраћаја на путевима

На путевима у Србији је данас већа фреквентност возила због чега се возачима саветује опрезнија вожња, прилагођена стању и условима на путу уз обавезно поштовање ограничења брзине. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Како је саопштио АМСС, на путевима је грађевинска сезона у пуном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јеку, у току је изградњи нових деоница, ради се и на замени дотрајалих слојева асфалта, па треба обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију и возити опрезније.
Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 7: 15 часова, камиони Батровцима на излазу чекају 60 минута.
Veliko bravo! Evo kako su dočekali trojicu odličnih učenika sa republičkog takmičenja (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опрез због појачаног саобраћаја на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.