Мурињо: Моја радост због још једног пласмана у финале је немерљива

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 10:55

Мурињо: Моја радост због још једног пласмана у финале је немерљива

Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо изјавио је након утакмице са Бајером из Леверкузена да његова радост не може да се мери након још једног пласмана у финале европских такмичења, преноси Спортклуб. Фото: Танјуг/AP Photo/Martin Meissner Рома је одолела у Леверкузену и одиграла без голова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против Бајера, па је захваљујући победи 1:0 у првом мечу стигла до другог узастопног европског финала, пошто је лане освојила Лигу конференција, што је „вучици“ био први европски трофеј.
„Није ме брига да се упишем у историјске књиге Роме. Мени је битно да помогнем овим клинцима да одрасту, да науче како да остваре велике резултате. Такође, битно ми је да учиним да се навијачи Роме осећају лепо. Они су ми дали толико тога од првог дана када сам дошао у клуб. Моја радост због још једног пласмана у финале је немерљива“, рекао је после утакмице Жозе Мурињо.
Фудбалери Севиље и Роме играће финале Лиге Европе које је на програму 31. маја у Будимпешти.
Denver pobedio Lejkerse, Jokić ostvario još jedan tripl-dabl

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мурињо: Моја радост због још једног пласмана у финале је немерљива се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.