Монтана прва држава у САД са потпуном забраном Тиктока

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 10:05

Монтана прва држава у САД са потпуном забраном Тиктока

Монтана је ушла у историју као прва савезна држава САД у којој се потпуно забрањује апликација за кратке видео садржаје – Тикток. Фото: Unsplash/maygauthier Да ли ће остале савезне државе поћи истим путем остаје да се види, али је гувернер дао изјаву да је процес забране изузетно сложен.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Док не буде забрањена на целој територији САД ова апликација ће носиоцима у Монтани за сада само донети финансијску казну од 10 000 долара за сваки дан од дана када је инсталирана на неком уређају.
Najkasnije do kraja juna startuje portal „frilenseri”

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Монтана прва држава у САД са потпуном забраном Тиктока се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.