Надал: Пропустићу Ролан Гарос, следећа сезона последња у каријери

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 17:51

Надал: Пропустићу Ролан Гарос, следећа сезона последња у каријери

Шпански тенисер Рафаел Надал (36) саопштио је данас да ће пропустити предстојећи Ролан Гарос и најавио да ће учинити све да се врати на терен до краја године, а затим потврдио да ће му 2024. година бити последња у каријери. Фото: Танјуг/АР/Mark Baker „Можда се вратим на крају сезоне за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дејвис куп. Надам се да ћу играти Аустралијан опен следеће године. Иза мене су тешке године, иако су победе то прикривале. У овом тренутку, не могу да се такмичим на нивоу који ми је потребан. Морам да ставим тачку на своју спортску каријеру. Покушаћу да регенеришем своје тело. Нећу да постављам датум повратка. Кад будем спреман, покушаћу да се вратим“, рекао је Надал на конференцији за новинаре.
Шпанац је признао да је пензија близу и да ће му 2024. година бити последња у професионалној каријери.
„Намера ми је да следећа година буде последња и да тад играм турнире на којима желим да се опростим од оних који су обележили моју каријеру, као и да будем на турниру на Олимпијским играма“, поручио је освајач 22 гренд слем титуле.
Mediji: Lazar Samardžić bio mogao da bude prvo pojačanje Napolija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Надал: Пропустићу Ролан Гарос, следећа сезона последња у каријери се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.