Кисић: Борба за бољу демографску слику заједнички задатак свих

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 17:15

Кисић: Борба за бољу демографску слику заједнички задатак свих

Министарка за бригу о породици и демографију Дарија Кисић рекла је данас да је борба за бољу демографску слику заједнички задатак свих у друштву и да је добродошао сваки предлог који ће за циљ имати унапређење популационих мера. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Кисић је током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << разговора о унапређењу мера популационе политике са представницима Савеза самосталних синдиката Београда рекла да Министарство цени напоре Синдиката на том пољу, наводи се у саопштењу Министарства.
Како је истакла, Министарство већ ради на реализацији мера које је Синдикат изложио у свом програму, међу којима су и оне на усклађивању рада и родитељства, на чему сарађује и са Привредном комором Србије (ПКС).
Кисић је навела да је у циљу финансијске подршке породицама са децом, ове године из буџета издвојено 87 милијарди динара и да је она „већа него икада“.
Представници Савеза самосталних синдиката Београда истакли су да је демографија „питање број један у Србији“ и да је зато неопходно да се сви укључе у сагледавање мера које би допринеле да се Србија избори са неповољним трендовима у овој области.
Šapić: Mesečna karta za sve povlašćene kategorije 1000 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кисић: Борба за бољу демографску слику заједнички задатак свих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.