Отказивање и померање летова Ер Србије због штрајка на аеродромима у Италији

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 17:01

Отказивање и померање летова Ер Србије због штрајка на аеродромима у Италији

Услед штрајка запослених на аеродромима у Италији, који је најављен за сутра, 19. мај, Ер Србија саопштила је да је принуђена да откаже летове између Београда и Рима ЈУ532 и ЈУ533, док ће летови између Београда и Катаније ЈУ538 и ЈУ539, планиране за тај дан, бити померени за суботу, 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мај. Фото: Танјуг/Ана Спремо Летови између Београда и Напуља ЈУ552 и ЈУ553, најављени за сутра, 19. мај, биће реализовани по редовном реду летења.
Ер Србија жали због промена до којих је дошло услед штрајка на италијанским аеродромима и предузима све што је у њеној моћи да би пружила подршку путницима на наведеним летовима.
За више информација, путници се моле да позову Контакт центар Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, да посете аирсербиа.цом или странице Ер Србије на друштвеним мрежама.
Sutra počinju pregovori oko minimalne cene rada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отказивање и померање летова Ер Србије због штрајка на аеродромима у Италији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.