Надал потврдио да због повреде неће играти на Ролан Гаросу

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 16:51

Надал потврдио да због повреде неће играти на Ролан Гаросу

Шпански тенисер Рафаел Надал потврдио је данас да неће играти на предстојећем Ролан Гаросу, пошто се још опоравио од повреде, преноси Марка. Фото: Танјуг/AP/Alessandra Tarantino Надал је на конференције за медије у Манакору објаснио да још није спреман за мечеве.
„Опоравак од повреде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коју сам зарадио у Аустралији није протекао како сам желео. Због тога је немогуће да играм на Ролан Гаросу. После дуго година нећу моћи да играм тамо, пошто се зна шта Ролан Гарос значи зам мене. Тако је одлучило моје тело, а не ја“, рекао је Надал, који је додао да ће још неколико месеци одсуствовати ван терена.
Надал је због повреде пропустио мастерсе у Индијан Велсу, Мајамију, Монте Карлу, Мадриду и Риму, као и АТП турнир у Барселони.
Шпанац је у каријери освојио 22 гренд слем трофеја, а 14 пута је тријумфовао на Ролан Гаросу.
Надал је прошле године освојио Ролан Гарос, пошто је у финалу победио Каспера Руда 6:3, 6:3, 6:0. Ролан Гарос почиње 28. маја.
Hamilton: F1 nije dosadna, svaki put se borim da se vratim na prvo mesto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Надал потврдио да због повреде неће играти на Ролан Гаросу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.