Медији: Лазар Самарџић био могао да буде прво појачање Наполија

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 15:45

Медији: Лазар Самарџић био могао да буде прво појачање Наполија

Фудбалер Удинезеа и српски репрезентативац Лазар Самарџић могао би каријеру да настави у Наполију, тврди италијанска Република. Фото: Танјуг/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP Спортски директор Наполија Кристијано Ђунтоли, који на крају сезоне прелази у Јувентус, наводно је постигао споразум >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Самарџићем и његовим менаџером у вези личних услова четворогодишњег уговора. Остало је да се два клуба договоре у вези обештећења за српског репрезентативца. Наполи је наводно понудио Удинезеу 15 милиона евра за српског фудбалера.
Италијански медији наводе да би Удинезе могао да тражи 25 милиона за Самарџића, али Ђунтоли жели да реализује овај трансфер пре него што пређе у Јувентус. Наполи је већ обезбедио титулу у Серији А.
Самарџић (21) је у Удинезе стигао пре две године из Лајпцига за пет милиона евра. Он је ове сезоне постигао пет голова на 34 меча за клуб из Удина.
Самарџић је прошао све омладинске селекције Немачке, али је недавно прихватио позив за селектора Србије Драгана Стојковића да у будућности игра за А тим „орлова“.
Rukovodstvo Pari Sen Žermena želi da Edegor na kraju sezone zameni Mesija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Лазар Самарџић био могао да буде прво појачање Наполија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.