Перез пружио подршку тренеру: Карло Анћелоти и наредне сезоне води Реал

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 14:17

Перез пружио подршку тренеру: Карло Анћелоти и наредне сезоне води Реал

Председник Реала Флорентино Перез пружио је подршку тренеру Карлу Анћелотију после елиминације мадридског фудбалског клуба од Манчестер ситија у полуфиналу Лиге шампиона, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Pablo Garcia Реал је синоћ у гостима поражен од Манчестер ситија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 4:0 у реванш мечу полуфинала ЛШ. У првом мечу одиграном прошле недеље у Мадриду било је 1:1.
Шпански медији наводе да је Перез након преспаване ноћи одлучио да Анћелоти одради уговор до краја са Реалом, односно да води мадридски клуб до 30. јуна 2024. године.
Перез се сложио са спортским сектором да се на крају сезоне продуже уговори са тројицом искусних фудбалера Каримом Бенземом, Тонијем Кросом и Луком Модрићем. Ова тројица играча имају уговоре са Реалом до краја сезоне, а први човек „краљевског клуба“ одлучио је да Бензема, Крос и Модрић и наредне сезоне буду узданица екипе са стадиона „Сантјаго Бернабеу“.
„Питање је дана када ће бити продужена сарадња са тројицом фудбалера. У Реалу сматрају да би евентуални одлазак све тројице играча у истом прелазном року био велики проблем за Реал“, наводе шпански медији. Перез ће наредних дана одржати састанак са Анћелотијем и спортским директором Хозеом Анхелом Санчезом на којем ће бити анализирана актуелна ситуација у клубу и евентуална појачања у летњем прелазном року.
FIFA predstavila u Los Anđelesu logo Svetskog prvenstva 2026. (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Перез пружио подршку тренеру: Карло Анћелоти и наредне сезоне води Реал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.