Брнабић данас у парламенту на седници о безбедносној ситуацији

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 13:50

Брнабић данас у парламенту на седници о безбедносној ситуацији

Председница Владе Србије Ана Брнабић учествоваће данас од 15.00 часова на седници Скупштине Србије, на којој ће бити разматран Извештај о безбедносној ситуацији у Републици Србији насталој након масовних убистава у ОШ „Владислав Рибникар“ у Београду и на подручју Смедерева >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Младеновца – у Малом Орашју и Дубони, саопштила је Влада Србије. Фото: Танјуг/Слободан Миљевић Како је раније најављено, посланици Скупштине Србије започеће данас расправу о безбедносној ситуацији у Србији после два масовна убиства која су се недавно догодила у року од 48 часова.
На дневном реду седнице, коју је заказао председник Скупштине Србије Владимир Орлић, су и предлози опозиције, између осталог 61 посланик тражи да се гласа о неповерењу министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу. Поред те тачке, пред посланицима је извештај о безбедносној ситуацији након масовних убистава у ОШ “Владислав Рибникар” у Београду и околини Младеновца који је поднела Влада Србије, као и извештај РЕМ-а о надзору програма комерцијалних телевизија са посебним освртом на извештавање о случајевима насиља, који је поднео управо РЕМ.
Vučić: Subvencije po grlu biće povećane sa 30.000 na 40.000

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић данас у парламенту на седници о безбедносној ситуацији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.