Руководство Пари Сен Жермена жели да Едегор на крају сезоне замени Месија

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 13:40

Руководство Пари Сен Жермена жели да Едегор на крају сезоне замени Месија

Фудбалер Арсенала и норвешки репрезентативац Мартин Едегор добио је понуду да буде један од предводника нове генерације Пари Сен Жермена, преноси Дејли мирор. Фото: Танјуг/AP Photo/Kin Cheung Британски лист наводи да руководство Пари Сен Жермена планира нови концепт тима пошто аргентински >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фудбалер Лионел Меси напусти француски клуб на крају сезоне.
„ПСЖ ће имати значајан простор у буџету да Едегору понуди већу плату од оне на коју може да рачуна у Арсеналу, пошто Меси оде из клуба у јуну“, истиче Дејли мирор. Едегор (24) је играчку каријеру почео у Стромсгодсету, а потом је играо за Реал, Херенвен, Витесе и Сосиједад. Он је други део сезоне 2020/2021. провео на позајмици у Арсеналу, а потом је потписао вишегодишњи уговор са лондонским клубом.
Норвешки фудбалер је ове сезоне одиграо 43 меча за Арсенал и постигао је 15 голова. За репрезентацију Норвешке два пута се уписао у стрелце на 49 утакмица.
FIFA predstavila u Los Anđelesu logo Svetskog prvenstva 2026. (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руководство Пари Сен Жермена жели да Едегор на крају сезоне замени Месија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.