Џими Батлер: Наравно да сам мислио да је могуће да дођемо до финала Истока

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 12:05

Џими Батлер: Наравно да сам мислио да је могуће да дођемо до финала Истока

Кошаркаш Мајамија Џими Батлер изјавио је да је његов тим веровао у победу против Бостона у првом мечу финала плеј-офа Источне конференције НБА лиге, преноси „И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН)“. Фото: Танјуг/AP Photo/Charles Krupa Мајами је ноћас направио брејк, пошто је у гостима победио Бостон 123:116 у првом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мечу финала Истока. Екипа Хита је стартовала са осме позиције у плеј-офу, али је успела да стигне до финала Источне конференције.
„Наравно да сам мислио да је могуће да дођемо до финала. Наравно да смо сви мислили. А најбоље од свега је што нас и даље није брига шта ико од вас мисли. Није нас брига да ли мислите да ли ћемо да победимо, никада није и никада неће“, рекао је Батлер на конференцији за медије.
„Знамо какву групу момака имамо у свлачионици и колико самопоуздања сваком од нас даје тренер Ерик Споелстра, као и Пет Рајли. Наш круг је мали, али у њему има толико љубави. Дајемо толико самопоуздања једни другима и играмо кошарку на прави начин, знајући да увек имамо шансу“, додао је Батлер.
Серија се игра на четири победе, а наредни меч је на програму за два дана у Бостону.
Najveći Vojvodinaš? Todor sam ostao na stadionu po kiši, čekao vesti o nastavku meča, a za požrtvovanje dobio i poklon (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џими Батлер: Наравно да сам мислио да је могуће да дођемо до финала Истока се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.