Добре вести за пољопривреднике! Вучић хитно реаговао, сазван састанак са пољопривредницима

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 12:02

Добре вести за пољопривреднике! Вучић хитно реаговао, сазван састанак са пољопривредницима

Председник Александар Вучић састао се данас са неколико представника удружења пољопривредника, претежно из сектора млекарства и говедарства и хитно је сазвао састанак на којем ће присуствовати премијерка Ана Брнабић, министар финансија Синиша Мали и министарка пољопривреде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Јелена Танасковић. Фото: WikimediaCommons/Lynn Betts Према сазнањима, очекује се да ће данас до 13 часова бити донесена одлука државе о бољим условима за пољопривреднике.
Како се сазнаје, биће повећани прелевмани за сир са 30 на 300 динара по килограму, чиме би се домаћи произвођачи заштитили од увоза.
Такође, тражи се и начин да се уведе додатни подстицај по грлу и литри млека.
Vučić prisustvuje otvaranju japanske fabrike „Nidec“ u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добре вести за пољопривреднике! Вучић хитно реаговао, сазван састанак са пољопривредницима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.