Бернардо Силва: Очекује нас тешко финале са Интером, али желимо да освојимо Лигу шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 11:51

Бернардо Силва: Очекује нас тешко финале са Интером, али желимо да освојимо Лигу шампиона

Фудбалер Манчестер ситија Бернардо Силва изјавио је да очекује тежак меч у финалу Лиге шампиона против Интера, али је додао да „грађани“ имају велику шансу да по први пут у историји освоје најквалитетније европско клупско такмичење, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Photo/Jon Super Манчестер сити је изборио пласман у финале ЛШ, пошто је синоћ на свом терену победио Реал 4:0 у реванш мечу полуфинала. У првом сусрету одиграном прошле недеље у Мадриду било је 1:1.
„Била је ово дивна ноћ за нас. Знали смо да ће да буде тешко да победимо овакав Реал са 4:0. Знамо колико је Реал чврст тим. На првом мечу у Мадриду нисам био онај прави и желео сам да то надокнадим. Морао сам у реваншу да будем бољи због навијача и саиграча. Мали сам, али умем да играм главом“, рекао је Силва, који је постигао два гола за Манчестер сити на синоћњем мечу.
Манчестер сити ће у финалу Лиге шампиона 10. јуна у Истанбулу играти са Интером. „Гледао сам Интер и изгледа врло добро, јаки су и организовани у одбрани. Очекује нас тешко финале. Биће тешко, али покушаћемо да их победимо. Желимо да освојимо и титулу у Премијер лиги због својих навијача“, навео је Силва.
Фудбалер Реала Лука Модрић изјавио је да је Манчестер сити био супериоран. „Шта се догодило? Нисмо били добри. Желели смо да играмо другачије и боље, али нисмо успели. Манчестер сити је био супериоран, то се догодило. Морамо да прихватимо овај пораз и да видимо шта ће даље да се догоди. Када Реал изгуби све постаје велико и важно, имао доста анализа и критика. Морамо да живимо са тим, навикли смо. Критике неће данас покопају, морамо да их прихватимо после овако тешког пораза“, навео је Модрић.
FIFA predstavila u Los Anđelesu logo Svetskog prvenstva 2026. (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бернардо Силва: Очекује нас тешко финале са Интером, али желимо да освојимо Лигу шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.