Новак Ђоковић о линији за Чикаго: Свака част, шампионски, „Ер Србија“ сервира ас до аса

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 11:21

Новак Ђоковић о линији за Чикаго: Свака част, шампионски, „Ер Србија“ сервира ас до аса

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас да је захвалан што је први авион који је стигао у Србију у бојама „Ер Србије“ пре 10 година назван његовим именом. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregorio Borgia „Зато са великим интересовањем увек пратим раст и развој наше националне авио-компаније. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << После Њујорка, до којег је почела да лети 2016. године, ‘Ер Србија’ од данас лети и до Чикага. Свака част, заиста шампионски, наша авио-компанија сервира ас до аса“, поручио је Ђоковић, преноси РТС.
„Сигуран сам, с обзиром на јако велики број наших људи који живи у српској заједници у Чикагу и око Чикага, да ће бити много радосних људи што ће имати директну линију са родним градом и са родном земљом“, додао је Ђоковић. Авио-компанија „Ер Србија“ отворила је јуче авио-линију Београд-Чикаго-Београд. Први авион „Ер Србије“ у Чикагу свечано је дочекан на Међународном аеродрому „О’Хер“ уз водене топове.
РТС наводи да је авио-компанија „Ер Србија“ организовала свечани пријем у Културном центру у Чикагу уз пригодан културно-уметнички програм.
Nakon 30 godina prvi avion iz Srbije sleteo u Čikago: Pogledajte sa kakvim uzbuđenjem su ga dočekali (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новак Ђоковић о линији за Чикаго: Свака част, шампионски, „Ер Србија“ сервира ас до аса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.