Анћелоти: Манчестер сити је заслужено победио, остајем тренер Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 11:11

Анћелоти: Манчестер сити је заслужено победио, остајем тренер Реала

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је да је Манчестер сити заслужено изборио пласман у финале Лиге шампиона, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Манчестер сити је синоћ на свом терену победио Реал резултатом 4:0 у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << У првом дуелу одиграном прошле недеље у Мадриду било је 1:1.
„Изгубили смо. Дешава се и то у фудбалу. Нема ту превише паметовања. Једноставно некада је на другој страни бољи тим. Сада се окрећемо наредној сезони. Манчестер сити је заслужено победио, били су надмоћни. Морамо да учимо из оваквих пораза“, рекао је Анћелоти.
Он има уговор са Реалом до 30. јуна наредне године. „Нико не сумња да ћу и наредне сезоне бити ту. Председник Реала је био сасвим јасан пре 15 дана. Не би требало правити никакву драму. Екипа је одиграла одличну сезону и тако ће да буде и наредне. Полуфинале ЛШ је огроман успех. Бићу ту и наредне сезоне и борићу се за још један трофеј у овом такмичењу“, истакао је Анћелоти.
Италијански стручњак је подсетио да је Реал прошле сезоне освојио Лигу шампиона, пошто је у полуфиналу елиминисао Манчестер сити.
„Прошле сезоне смо успели да победимо Манчестер сити. Ове године је био ред на њих. Овај пораз доста боли. Била је ово добра сезона за Реал. Молим вас за мало поштовања“, додао је тренер Реала. Фудбалер Реала Дани Карвахал је истакао да је Манчестер сити заслужено победио.
„Манчестер сити је био пуно бољи од нас. Били су супериорни, прерано смо одустали. Урадићемо све да и наредне године дођемо довде. Знали смо да је Манчестер сити моћан на свом терену. Мислили смо прве утакмице у Мадриду да можемо да играмо боље. Имамо доста младих играча који ће у будућности да остваре велике успехе“, рекао је Карвахал.
Голман Реала Тибо Куртоа био је најбољи играч свог тима на мечу са Манчестер ситијем. „Нисмо успели да пронађемо своју игру, јер су нас прерано стисли. Тешко је да се вратите у утакмицу када примите гол. Тони Крос је погодио пречку… Некада срећа није на твојој страни. Нисмо успели да окренемо меч у нашу корист у другом полувремену. Овакав пораз нас јако боли. Можете да изгубите меч 1:0 или 2:1, али ово… Пораз је тежак, али поносни смо што смо стигли до полуфинала ЛШ“, навео је Куртоа.
Манчестер сити ће 10. јуна у финалу Лиге шампиона играти са екипом Интера.
Gvardiola: Nisam očekivao da ćemo da budemo ovoliko bolji od Reala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти: Манчестер сити је заслужено победио, остајем тренер Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.