Шоле и Ескобар данас у Конгресу САД о западном Балкану

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:31

Шоле и Ескобар данас у Конгресу САД о западном Балкану

Специјални саветник Стејт департмента Дерек Шоле и изасланик за Западни Балкан Габријел Ескобар говориће данас пред Одбором за спољне послове америчког Сената. Фото: Танјуг/AP/J. Scott Applewhite
Одбор за спољне послове америчког Сената саопштио је да ће данас у 10:30 сати по локалном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << времену бити одржано саслушање на којем ће се разговарати о нашем региону, под називом Процена политике САД према Западном Балкану.

Председник Србије Александар Вучић и Шоле су констатовали током јучерашњег телефонског разговора да се српско-амерички односи развијају у добром смеру, посебно у домену економске сарадње, о чему сведочи и раст трговинске размене, саопштила је служба за сарадњу с медијима председника Републике.
Шоле је рекао да је неопходно да се избегну провокације и сукоби, као и да је важно наставити рад на нормализацији односа Београда и Приштине, дајући подршку Бриселском дијалогу.
Вучић с патријархом о питањима од судбинског значаја за народ и земљу

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шоле и Ескобар данас у Конгресу САД о западном Балкану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.