Сити разбио Реал и заказао финале са Интером!

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:10

Сити разбио Реал и заказао финале са Интером!

Фудбалери Манчестер Ситија пласирали су се у финале Лиге шампиона, пошто су вечерас победили екипу Реала са 4:0 (2:0) у реванш утакмици полуфинала. Фото: Градске инфо
Голове за домаћи тим постигли су Бернардо Силва у 23. и 37. минуту, у 76. минуту аутогол је постигао Едер Милитао, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је Хулијан Алварез био прецизан у 91. минуту.

Домаћи тим је боље отворио утакмицу и током првих пола сата диктирао темпо игре преко поседа лопте.
Реал, бранилац трофеја, бранио се, док је енглески тим нападао углавном по боковима.
У 23. минуту после додавања Де Брујнеа на пет метара испред голмана се нашао Бернардо СИилва који је погодио за 1:0. Напади Манчестер ситија су се наставили, до 37. минута када је Бернардо Силва овог пута главом погодио за 2:0.
У другом полувремену Реал је заиграо агресивније, у 51. минуту Давид Алаба имао је прилику да постигне гол из слободног ударца али је његов шут зауставио Едерсон. Нису успевали гости да угрозе гол домаће екипе, док је Сити вешто чувао лопту.
У 76. минуту након центаршута из слободњака у шеснаестерцу Реала лопта је погодила Милита и завршила иза леђа Куртое за 3:0. Хулијан Алварез је уместо Халанда ушао у игру у 89. минуту и само два минута касније Аргентинац је поставио коначан резултат након успешне полуконтре његове екипе.
Манчестер Сити ће у финалу 10. јуна у Истанбулу играти са екипом Интера.
Ливерпулова деца и Салах одржавају сан о Лиги шампиона

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сити разбио Реал и заказао финале са Интером! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.